Parterapi – København

Første samtale

Når I kommer til parterapi første gang, taler vi om, hvad der rører sig i jeres liv sammen. Hvis I ikke ved det allerede, hjælper jeg jer med at finde frem til, hvad der er vigtigst for jer at tale om lige nu. Det kan være, at I har brug for at komme flere gange. Det kan også være, at en enkelt samtale kan redde tråde ud for jer, så I føler jer rustet til at arbejde videre selv.

Emner i parterapi

Parterapi kan handle om mange ting i livet. Par kommer til mig, fordi der er noget, der er svært tale om. Det kan føles som om samtaler altid ender i vrede og sårede følelser. I har talt og talt, men føler ikke, at I kommer nogen vegne. Den ene har måske været utro. I overvejer, om I vil blive sammen. Det er svært at bevare gnisten.
måske er I ueninge om opdragelsen af jeres børn. Så kan familieterapi være gavnligt. Det kan du læse mere om her

Det kan også være, at kun den ene har noget, der volder besvær. Så kan det være meget hjælpsomt at have sin partner med. Det kan give partneren ny indsigt og forståelse for det, der er svært.

Fortid, tryghed og fremtid

Jeg lægger meget vægt på, at samtalerne foregår i en tryg og anerkendende atmosfære. Det I har gjort og sagt i tidens løb, sker i bund og grund, fordi I forsøger at passe på jer selv. For den anden kan det føles som et forsvar, et angreb eller ligegyldighed. Vi dykker ned i det sammen og undersøger hvad der er på færde.

Jael Lauritzen – Familieterapeut

Jael Lauritzen – Familieterapeut

Er det vigtigt nok

Nogle kan have en følelse af, at deres problemer er for banale. Det er ikke værd at ofre energi (og andres tid) på. Men det er faktisk lige meget, hvad temaet er. Hvis det er et problem, er det et problem. Det er kun jer, der kan tage ansvaret for at gøre noget ved det. Så kan samtaler hos mig, være støttende og hjælpsomme.

Du har været en støtte for os i en tid der var virkelig svær, hvor vi næsten havde mistet troen på, at det her projekt sammenbragt familie skulle lykkes. Der er noget ved din ro og dit tempo der gør, at man selv får tid til lige at tænke sig om. Det har været trygt hele vejen, også når vi kom ind til dig og det hele nærmest kogte. Så kunne du lige få sagt noget, der fik os til at falde til ro, så vi kunne snakke ordentligt sammen. Du har virkelig lært os noget vi kommer til at tage med os resten af livet. Af hjertet TAK!

Anne-Mette og Lars

Min kæreste og jeg har gået i parterapi hos Jael i ca. et halvt år og vi kan virkelig anbefale Jael. Hun har hjertevarme og er samtidig super professionel. Vi er kommet ud af nogle mønstre vi slet ikke kunne se os ud af, men Jael har hjulpet os på sin stille og rolige måde. Hun lytter og spørger ind på en måde der gør, at man bare føler sig i trygge hænder.

Sussie og Nickolas

Hør hvordan jeg kan hjælpe din familie. Få en uforpligtende snak.

Menu