Parterapi

Første samtale

Når I kommer til parterapi første gang, taler vi om, hvad der rører sig i jeres liv sammen. Hvis I ikke ved det allerede, hjælper jeg jer med at finde frem til, hvad der er vigtigst for jer at tale om lige nu. Det kan være, at I har brug for at komme flere gange. Det kan også være, at en enkelt samtale kan redde tråde ud for jer, så I føler jer rustet til at arbejde videre selv.

Emner i parterapi

Parterapi kan handle om mange ting i livet. Par kommer til mig, fordi der er noget, der er svært tale om. Det kan føles som om samtaler altid ender i vrede og sårede følelser. I har talt og talt, men føler ikke, at I kommer nogen vegne. Den ene har måske været utro. I overvejer, om I vil blive sammen. Det er svært at bevare gnisten.
måske er I ueninge om opdragelsen af jeres børn. Så kan familieterapi være gavnligt. Det kan du læse mere om her

Det kan også være, at kun den ene har noget, der volder besvær. Så kan det være meget hjælpsomt at have sin partner med. Det kan give partneren ny indsigt og forståelse for det, der er svært.

Fortid, tryghed og fremtid

Jeg lægger meget vægt på, at samtalerne foregår i en tryg og anerkendende atmosfære. Det I har gjort og sagt i tidens løb, sker i bund og grund, fordi I forsøger at passe på jer selv. For den anden kan det føles som et forsvar, et angreb eller ligegyldighed. Vi dykker ned i det sammen og undersøger hvad der er på færde.

Er det vigtigt nok

Nogle kan have en følelse af, at deres problemer er for banale. Det er ikke værd at ofre energi (og andres tid) på. Men det er faktisk lige meget, hvad temaet er. Hvis det er et problem, er det et problem. Det er kun jer, der kan tage ansvaret for at gøre noget ved det. Så kan samtaler hos mig, være støttende og hjælpsomme.

Du har haft en kæmpe betydning for os som familie og har været med os, der hvor det var aller sværest.
Med din anerkendende tilgang og rolige natur hjalp du os til at holde ud, kæmpe og ikke mindst udvikle os; sammen som par, sammen som familie. Vi mærkede fra første møde din åbenhed, varme og kærlige væsen. Og du skabte et trygt og godt rum til reflektion og udvikling.
Vi kan kun være dybt taknemmelige over den indsigt vi fik ved at være hos dig. En indsigt som styrker os som individ, par og familie.

Niels og Sarah

We (our family of 3, including the child of 4,5 years with IA) were surprised that only 3 sessions had a good and noticeable impact on our family life (which, I thought, was in quite a bad order). We were heard, supported and helped.  We have had sessions in English, with our daughter present in the room, but not requiret to participate. We do recommend Jael.

Tatyana, mor

Hør hvordan jeg kan hjælpe din familie. Få en uforpligtende snak.

Menu