fbpx

Individuel psykoterapi – København

OBS! Der er lukket for tilgang af nye klienter indtil efteråret 2022.

Også online psykoterapi

Online psykoterapi, er også en mulighed. Det foregår sådan, at jeg sender et link og en vejledning. Så finder I vej til mit virtuelle kontor, hvor I banker på og bliver lukket ind. Der skal ikke installeres noget ekstra udstyr.

 

 

Psykoterapi kan handle om:

  • Relationer der udfordrer. Det kan f.eks. være i relation til søskende, venner, forældre, din partner eller lignende.
  • Selvværd og selvtillid
  • Tristhed
  • Ensomhed
  • Eksamensangst/præstationsangst
  • Angst
  • Stress og belastningsreaktion
  • Sorg
  • Krise

Hvis temaet er relationer i familien eller til en partner, så kan det give mening at invitere de pågældende ind til parterapi eller familieterapi. Klik på det relevante link og læs mere.

Sådan er formen

Individuel psykoterapi varer én time. Det er dig og mig, der har en samtale om noget du synes volder besvær i dit liv. Det kan være helt diffust for dig eller det kan være meget konkret. Jeg hjælper dig med at finde ind til essensen.
Afhængigt af problemstillingen kan et forløb strække sig over en kortere eller længere periode. Nogle kommer flere gange om ugen, andre kommer f.eks. hver tredie uge. Det er meget forskelligt hvad behovet er.

Metode

Jeg arbejder oplevelsesorienteret. Dvs. at jeg tager udgangspunkt i det der sker her og nu, med afsæt i den humanistisk-eksistentialistiske tænkning. Det kan du læse mere om ved at klikke her.

Læs mere

Du kan læse mere om de forskellige tilbud her på hjemmesiden, hvis du klikker på linksene herunder.
Du er også altid velkommen til at kontakte mig for en snak på telefonen. Det er helt uforpligtende.

Familieterapi og rådgivning

Familieterapi – snak om det. For familier, hvor én eller flere voksne har det svært

Parterapi

Min Kone havde forladt mig og jeg havde det rædsomt. Det har taget noget tid at komme ovenpå, men jeg er kommet styrket ud af det. Jael har været en fantastisk støtte i den proces. Hvis du går og har ondt i livet på den ene eller den anden måde, så vil jeg anbefale Jael på det varmeste.

Carsten 42 år

Jael har lært mig nogle teknikker til at få ro på, når det hele løber af med mig. Jeg har fået et anker inden i, som jeg kan holde fast i og komme tilbage til mig selv. Hvis jeg skal sige nogle ord om Jael er det: Rolig, sød, tillid, professionel, tryg, men også bestemt på en hjælpsom måde, ikke mor-agtig 😊 Jael har lært mig ting jeg kommer til at tage med mig videre i livet. Tak Jael <3

Tanja 23 år

Hør hvordan jeg kan hjælpe din familie. Få en uforpligtende snak.

Menu
d