Voksen med ADHD / ADD – København – også på engelsk 

Er du voksen med ADHD eller ADD og har fået diagnosen  sent i livet, så kan der være mange spørgsmål, du ikke rigtig ved hvordan du skal få svar på. Det kan jeg hjælpe dig med.
Du kan læse mere om diagnosen hvis du klikker her

Book en tid 

Forstå din ADHD / ADD som voksen

Måske er det en lettelse, endelig at forstå, hvorfor nogle ting i livet føles så svære. Der kan også være en sorg forbundet med ikke at have fået diagnosen tidligere, fordi du forestiller dig hvordan dit liv kunne have været. Mindre smertefuldt, mindre belastet.

ADD / ADHD som voksen – hjælp til at sætte ord på

Måske har du hele livet følt dig anderledes, men kan ikke rigtig sætte ord på. Hvordan forklarer man egentlig den følelse af at være “anderledes”, til venner og familie?  Jeg hjælper dig med at være din egen detektiv, så du kan få øje på, hvordan du kan fungere allerbedst.

Voksen med ADHD / ADD og stress, angst og depression

Måske fik du diagnosen fordi du gik til lægen med noget helt andet, f.eks. angst, depression, stress. Du har sikkert rigtig ofte mærket, at dine omgivelser syntes, at du skulle “tage dig sammen” og lige prøve lidt ekstra, men det kunne du bare ikke. Så dét har du også brug for støtte til at tage dig af.

Sammen ser vi på hvad der er vigtigst for dig, og så tager vi fat derfra.

Voksen med ADHD / ADD og pårørende

Det kan være en stor hjælp for dig at invitere din familie ind i dit samtaleforløb. Det kan være din partner, dine forældre, søskende eller dem alle sammen. Vi gør dét, der giver bedst mening for dig. Under en familiesamtale faciliterer jeg et rum, hvor du kan få mulighed for at fortælle hvordan du har det, hvad du har brug for og hvordan din familie kan hjælpe dig. Din familie kan også få hjælp med at forstå dig bedre.

Kvinder med ADHD/ADD

Kvinder og ADHD/ADD er et kapitel for sig. Det kan du læse mere om i mit blogindlæg om emnet her.

Voksen med ADHD / ADD i online forløb

Hvis du foretrækker online terapi, er dette også en mulighed. Det foregår sådan, at jeg sender et link og en vejledning. Så finder du vej til mit virtuelle kontor, hvor du banker på og bliver lukket ind. Der skal ikke installeres noget ekstra udstyr. Jeg bruger Whereby, som er en sikker platform til online samtaler.

Jael Lauritzen, jaellauritzen.dk, voksen med ADHD/ADD, psykoterapi, psykoterapeut
Jael Lauritzen – Psykoterapeut MPF
Metode og tilgang

Det er vigtigt, at dit forløb bliver skræddersyet til præcis det du har brug for. Derfor arbejder jeg eklektisk, hvilket vil sige, at jeg væver elementer fra forskellige metoder ind i terapien. Samtidig arbejder jeg også oplevelsesorienteret. Dvs. at jeg tager udgangspunkt i det der sker her og nu, mens terapien er i gang.

Læs mere

Du kan læse mere om de forskellige tilbud her på hjemmesiden, hvis du klikker på linksene herunder.
Du er også altid velkommen til at kontakte mig for en snak på telefonen. Det er helt uforpligtende.

Familieterapi og rådgivning

Pårørende til alkohol- eller stofmisbruger

Parterapi

Individuel terapi

EMDR Traumeterapi

Ingen resultater fundet.
d