fbpx

Profil

Jeg er født i 1971. Min oprindelige uddannelse er lærer og i mange år, har jeg været ansat på forskellige specialskoler. Her er jeg bl.a. skolet i samtaler med børn og deres nærmeste familier og har fået stor viden om bl.a. ADHD, ADD, ASF (autismespectrum forstyrrelser) belastningsreaktion, OCD, angst, stress og andre vanskeligheder.

Jeg har også haft med børn og unge at gøre, der reagerede voldsomt på kritiske livsbegivenheder som f.eks. skilsmisse eller dødsfald, så en almindelig folkeskole ikke passede til deres behov på dét tidspunkt.

I den sammenhæng har jeg arbejdet meget tæt sammen med familierne som vejleder i forhold til de forskellige udfordringer der opstod i hjemmet. Desuden har jeg fungeret som tovholder i arbejdet med sagsbehandlere, psykologer og andre relevante samarbejdspartnere.

Men jeg ville mere, derfor videreuddannede jeg mig til familie- og psykoterapeut på Dansk Familieterapeutisk Institut www.dfti.dk. Det er en 4-årig uddannelse, som afsluttes med certificering og optagelse i Dansk Psykoterapeutforening, som er en kvalitetssikring for klienter, fordi det kræver, at man er certificeret fra en godkendt uddannelse. Du kan læse mere om dette hvis du klikker her

Jeg har gennem årene været på en del efteruddannelse, bl.a. indenfor kognitiv og løsningsfokuseret terapi. Det kan du også læse i mit CV .

Privat bor jeg med min mand Robert og vores 4 børn, som er delebørn på kryds og tværs. Der er 12 år mellem den yngste og den ældste, og en enkelt diagnose (ADD).

Hør hvordan jeg kan hjælpe din familie. Få en uforpligtende snak.

Menu
d