Profil

Jeg er født i 1971. Min oprindelige uddannelse er lærer og i mange år, har jeg været ansat på forskellige specialskoler. Her er jeg bl.a. fået dybdegående viden om bl.a. ADHD, ADD, ASF (autismespectrum forstyrrelser) belastningsreaktion, OCD, angst, stress og andre vanskeligheder.

I den sammenhæng har jeg arbejdet meget tæt sammen med familierne som vejleder i forhold til de forskellige udfordringer der opstod i hjemmet. Desuden har jeg fungeret som tovholder i arbejdet med sagsbehandlere, psykologer og andre relevante samarbejdspartnere.

Psykoterapi

Siden videreuddannede jeg mig til familie- og psykoterapeut på Dansk Familieterapeutisk Institut www.dfti.dk. Det er en 4-årig uddannelse, som afsluttes med certificering og optagelse i Dansk Psykoterapeutforening, som er en kvalitetssikring for klienter, fordi det kræver, at man er certificeret fra en godkendt uddannelse. Du kan læse mere om dette hvis du klikker her

TUBA

Jeg har arbejdet 3 år i TUBA, med individuel terapi og gruppeterapi for voksne og teens der er vokset op i familier med alkohol og/eller stofmisbrug.

Efteruddannelse

Gennem årene har jeg fået alt muligt relevant efteruddannelse, bl.a. indenfor kognitiv terapi og traumebehandling med EMDR-terapi.

d